2021 7. kitabı
Kitap yorumu|| İyi Kız Kitap nüfuzlu bir ailenin kızı Mia'nın kaybolmasıyla birlikte başlıyor. Bunun üzerine kitabı olayı inceleyen dedektifin, Mia'nın annesinin bir de Mia'yi kaçıran kişinin ağzından okuyoruz. Polisiye,suç gizem ve hafif de gerilim içeren bir kitap. Şimdi benim fikirlerime gelelim. Okuduğum ilk polisiye romandı ve ben polisiye türünün hiçbir eserini fazla sevmem ama aldığım dönem çok satanlardan uzun süre inmediği için bir şans vermek istemiştim. Kurgusu genel olarak güzel ama abartılacak kadar da iyi değil. Belli başlı olayları öncesinden tahmin edebiliyosunuz. Anafikri vermek istediği dersi de sevdim ama aktarma biçimi beni pek etkilemedi. Maalesef atlaya atlaya okumak zorunda kaldım çünkü aşırı sıkıldım özellikle dedektif kısımlarını okurken defalarca yarıda bıraktım kitabı. Mia'nın annesine ayrı bir uyuz oldum bu zamana kadar kocasının sözünden dışarı çıkmamış onun baskısı altında ezilmiş çocuklarına yeteri kadar ilgi vermemiş, vermemekle birlikte onların da psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramayan silik karakterin teki. Okumaktan keyif aldığım tek bölümler failin bölümleriydi. Son derece heyecanlı ve insanı hiç sıkmayan şekilde ilerliyordu. Eğer bir şans verip okuyacaksanız sonunda çok şaşıracağınızı garanti edebilirim. Genel olarak sevmediğim her karakterine ayrı uyuz olduğum ve okumanızı da önermediğim bir kitap ama şans verip vermemek sizin elinizde. Puanım:2/5
Roman
İyi KızMary Kubica · Martı Yayınları · 20161,806 okunma