···Okunma: 07 Ağustos 2021 20:02 Bu kitap için o kadaaar büyük beklentilerim vardı ki, o kadar heyecanlıydım ki bir yanım ya sevmezsem diye aşırı korkuyordu. Beklentilerimi karşıladığı için o kadar mutluyum ki teşekkür yazısının ilk paragrafını okurken ağlayacak gibi oldum.
Çok tatlıydı bu kitap, çok çok çok tatlıydı. (Şimdiden uyarıyorum inceleme boyunca çok fazla tatlı diyebilirim.)
Birazcık konusunda bahsedeyim yoksa çok tatlıydı diyerek incelemeyi bitiririm ben. Ana karakterimiz Ruby bir yardım kuruluşunda görev alıyor. Her hafta eşleştiği askere e-posta göndererek ona destek olması gerekiyor. Böylece Ruby ile Aaron birbirlerine e-posta göndermeye başlıyorlar.
Kitabın yaklaşık ilk 100 sayfasında ikilimizin sadece birbirlerine e-posta göndermesini ve arkadaş olmaya başlamaları okuyoruz. Sonraki 100 sayfada ise mesajlaşmalarını okuyoruz. Kısacası ilk yarıda sadece bir kere Ruby'nin ağzından okuyoruz, gerisi sadece bu tarz e-postalardan ve mesajlardan oluşuyor. Bu beni hiç rahatsız etmedi. O kadar tatlı ve eğlenceliydi ki bu konuşmalar kitabın tamamı böyle olsa yine severek okurdum.
İkinci yarıda ise ikilimiz telefonda konuşuyor ve kitap Ruby'nin ağzından anlatılarak devam ediyor.
Karakterleri çok sevdim. Ruby de Aaron da çok tatlı karakterlerdi. Birbirlerine bazı kısımlarda Ruron demeleri çok hoşuma gitti. Aynı şekilde Aaron'un Ruby'ye "Ruby Cube" demesi de. Birbirlerine destek olmaları aşırı hoştu. Aaron'un sürekli Ruby'yi desteklemesine bayıldım.
Sadece bir ara Aaron'un bazı şeyleri kendine saklayıp Ruby'ye anlatmaması canımı sıktı ama onu anlayabildiğim ve bu konu güzelce sonuca bağlandığı için sorun etmedim.
Kitapta buraya yazmamış olsam da sevdiğim çok fazla şey vardı ama içlerinde en sevdiğim şey ikilimizin birbirlerini daha görmeden birbirlerinden hoşlanmaya başlamalarıydı. Evet, Aaron çok yakışıklıydı ama Ruby onunla yüz yüze gelmeden önce ondan hoşlanıyordu ve bu çok hoştu.
Yazarın diğer kitabında (Lukov'dan Sevgiler) Ruby'nin kardeşinin hikâyesi anlatılıyormuş. Onun için de aşırı heyecanlıyım. Umarım yazar diğer kardeşlerin de hikâyesini yazar. Özellikle eskiden asker olan abisinin sevgilisiyle nasıl tanıştığını öğrenmeyi çok isterdim. Ayrıca yazarın o karakterin psikolojisini güzel yansıtacağını düşünüyorum.
Bu tarz tatlı hikâyeler arıyorsanız kesinlikle öneririm. Çok güzeldi okuduğum için aşırı aşırı mutluyum♡
Not: İncelememi okurken fark ettim Aaron'ı yazıldığı gibi okuyup ona göre ek koymuşum umarım rahatsız edici olmaz. Gerçi bunu yazana kadar düzeltirdim onu ama hep öyle telaffuz ettiğim için öyle kalmasını istiyorum sanırım ldjxmslxks buraya Aaron'ı yazarken bile bir garip hissettim.