···Okunma: 27 Temmuz 2021 13:09 Yasemin üniversite öğrencisi bir genç kız. İç mimarlık okuyor. Babası annesinin hamile olduğunu öğrenince onları terk ediyor. Annesi tek başına yetiştiriyor Yasemin’i.
Üniversiteyi kazanınca İstanbul’a geliyor. Okulun son yılında tesadüfen tanıştığı Egemen ile bir süre sonra sevgili oluyorlar. Birde Egemen’in en yakın arkadaşı Alp var. Her yere beraber gidiyorlar. Harika bir arkadaşlıkları var.
Egemen çok zengin bir işadamı. Yasemin okuldan mezun olur olmaz evleniyorlar.
Egemen bir iş görüşmesi için ortağı ve asistanı ile yurtdışına gidiyor ve 1,5 yıl boyunca haber alınamıyor. Aramalar devam ederken Yasemin’in üzüntüsü yetmezmiş gibi birde Egemen’in annesi ile uğraşıyordu. Bu arada Egemen’in annesi Süreyya oğlunun yokluğunda bütün hırsını Yasemin’den almak istiyor. Okurken çok sinir oluyorsunuz ancak kitabın sonlarına doğru Yasemin’e kendi hikayesini anlattığında Süreyya için üzülmeden edemiyorsunuz. Ama tabiki bunlar yaptıklarını göz ardı etmeye yetmiyor.
Bu süreçte Yasemin kafayı yemek üzereyken her daim yanında olan Alp ile ortak iş yapmaya karar veriyor. Yasemin iç mimaride çok başarılı işler yapmaya başlıyor. Bir gün televizyonda gördükleri haber ile şoka giriyorlar çünkü Egemen bulunmuştur. Yasemin Egemen’i gördüğü an gözlerindeki soğuk bakışlardan eski Egemen olmadığını anlıyor.
Egemen’i kaçıran kim? Ne istiyor onlardan?
Peki ya Egemen geri döndüğünde Yasemin’i bıraktığı gibi bulabilecek mi?
Her şeye kaldıkları yerden devam edebilecekler mi?
Ya Alp onun hisleri ne olacak?
Bu iki kalp birbirlerini ayrı oldukları zamanda yaşadıklarından dolayı birbirlerini kırıp dökmeyi mi tercih edecek yoksa geçen zamana karşı yaralarını kendilerinde mi saracaklar?
Okuyun ve görün diyorum.
Tadı damağınızda kalacak bir kitap olmuş. Açıkça yetmediğini söyleye bilirim. Keşke biraz daha uzun olsaydı diye düşünülüyorum.