···Okunma: 10 Ağustos 2021 20:14 Kitabın konusundan biraz bahsetmek istiyorum. Kat Danovan NYPD'de dedektif 18 yıl önce nişanlısı bir açıklama yapmadan terketmiş. Arkadaşı Stacy yeni biriyle tanışması için arkadaş bulma sitesine üye yapar. Kat tesadüf eski nişanlısı Jeff'in profilini görür. Ona mesaj atar. Karşılığında Jeff tekrar görüşmek istemesede Kat onun peşine düşer.
Kat'in babası yıllar önce öldürülmüştür. Kat katille görüşmek istede o hiç kabul etmemiştir. Sonunda kabul eder ve Kat babasını bir başkasının öldürdüğünü öğrenir. Bundan sonra katilin kim olduğunu araştırır.
Brandon Kat'in yanına gider ve annesinden haber alamadığını söyler. Kat önceleri kendi isteğiyle gitmiş olabileceğini düşünsede öyle olmadığını görür. Bundan sonra Kat hem babasının katilini hem de Brandon'ın annesini bulmaya çalışır.
Yine beğendiğim bir Harlan Coben kitabı. Özellikle katilin kim olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım. Son dakika golü gibi oldu benim için okuyanlar belki tahmin etmiştir ama benim için süpriz oldu. Belki sürekli ara verdiğim için farketmedim Harlan Coben kitaplarını sevenler bu güzel polisiye kitabınıda sevecektir. Hiç okumayanlar, bence sizde tanışmalısınız