·288 syf.····Okunma: 27 Haziran 2021 00:45 Sonunda bu güzelliğe kavuştuğuma hâlâ inanamıyorum. Heartstopper türkçeye çevrilmeden önce aşırı dikkatimi çekmiş bir çizgi romandı, zaten çevrildiğini duyar duymaz ilk işim sipariş etmek oldu. Ve o kadar mutluyum ki okuduğum için.
Charlie ve Nick aynı okula gitseler de daha önce hiç karşılaşmamışlardı. Bir gün aynı sırada oturmaya başlayınca birbirlerini daha yakından tanımaya başlarlar. Charlie bir şansı olmadığını düşünse de Nick’e aşık olmuştu.
Kalp Çarpıntısı uzun zamandır okuduğum en tatlış şeylerden biriydi. Karakterler o kadar şekerdi ki her sayfayı gülümseyerek okudum. Charlie ve Nick’i okurken sımsıcak hissettim kendimi; aşkları çok içten ve gerçekti. Bazı sayfalarda da hüzünlendim ama tebessüm hiçbir zaman eksik olmadı.Ayrıca çizimlere de bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Gerçekten çok güzellerdi.
2.Cilt için çok heyecanlıyım yakın bir zamanda o da çevrildi ve bir an önce okumak istiyorum. Eğer hâlâ Charlie ve Nick ile tanışmadıysanız bence tam sırası asla vakit kaybetmeyin. Ayrıca seri netflix’e dizi olarak da uyarlanıyor onu izlemek için de sabırsızlanıyorum.