Uzun zaman önce alıp ta beklettiğim kitaplardan bir tanesi daha, okudukça niye daha önce okumadım dedim Kendime.
Bu aralar okuduğum kadın karakterler çok başına buyruk Lou da onlardan biriydi, neşeli, sivri dilli istediğini yapan bir kız. Arkadaşı Coco ile birlikte hırsızlık yaparak geçiniyorlar ama bu işin farklı boyutu. Lou bir cadı.
Ceserin de malesef cadılara çok hoş davranmıyorlar yakalandıklarında sonları kazığa bağlanıp yakılmak. Cadılar fiziksel olarak farkedilmese de büyü yaptıklarında etrafa büyülerinin kokularını yayarlar ve bu şekilde göze çarparlar. Lou bu kokunun engellenmesini sağlayan bir yüzüğün peşinde bunu taktığı an tüm sorunları çözülecek. Yüzüğün nerde saklandığını bulduğu an hırsızlık yapmaya girdiği evde cadı avcıları tarafından görünür. İçlerinde ki bir cadı avcısı vardır ki onu daha önce görmüştür ve tanımıştır.
Tekrar karşılaşmaları ise ikisinin de hiç tahmin etmediği bir sonla biter. Evlenmek zorunda kalırlar.
Bir cadı ve cadı avcısı, nasıl bir arada yaşayabilirler ki üstelik cadı avcımız Reid görevine o kadar sadık ki karısı bile olsa gözünü kırpmadan kendi elleriyle kazığa bağlar.
İkili arasında ki yavaş yavaş aşka dönüşen birliktelikleri sırların ortaya dökülmesiyle yüzyıllardır düşman olan cadı ve avcı arasında ki aşk devam edecek mi?
Kitap da Reid ve Lou'nun karşılıklı diyolagları nın olduğu sahneler çok güzeldi. Ağzı bozuk Lou ve saygılı Reid okumak çok eğlenceliydi. Yan karakterlerimizi okumak da güzeldi. Ansel, Coco ve Beau arkadaşlarını kurtarmak için yaptıkları, serinin devam kitaplarında onlarıda okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
2.kitap inşallah yakın bir zamanda çıkar.