2021 91. kitabı
Bir aşk öyküsü var ortada, bilinen ama alışık olmadığımızdan… İsmail Abi var mesela; seven, çocukça seven, masumca seven, bir çocuğun başını okşadığınızda gözlerinde gördüğünüz o parıltı gibi seven.. Rengarenk kıyafetlerle gizlediği özlemini maviye bakarak gideren.. Performans sanatçısı Yavuz var; insanlardan izinsiz bir şeyler alan ama yeri geldiğinde âma bir kızın önündeki engelleri hissettirmeden kaldıran.. Erdal Bakkal var; sohbetin, muhabbetin, dostluğun, acının, hayata dair her bir anın tek adresi olan, duvarlarında ÇAY ERDAL BAKKALDA İÇİLİR yazısının yazılı olduğu bir bakkalı olan, meraklı Erdal Bakkal… Ak Sakallı Dede var; aşıkları kavuşturmak için bütün tontonluğuyla maceradan maceraya atılan… Ve tabi ki aşkın kitabında iki de aşık var seven, kavuşamayan; kavuşan, sevmeyi unutan.. MECNUN var, LEYLA var… Sevmeyi, sevilmeyi, gülmeyi, üzülmeyi kısacası duyguyu unutan tüm insanların kapağını aralayacağı şeker tadında bir dünya burası. Benim yazmamla değil sizin okumanızla anlamlandırabileceğiniz bir dünya..
Leyla ile MecnunBurak Aksak · Küsurat Yayınları · 201817,5bin okunma