2021 169. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2021 21:25
Kerri men sene nece de hirslendim amma bezi yerlerde qurur hissi kecirtdim.Kerri sen xosbext olmaq istedin lakin xosbextliyi sehv adamlarda axtardin.Drue ve Herstvud bu iki insanda xosbextliyi tapacagini hiss etdin.Drue,mence,o qeder de pis insan deyildi.Onun sehvi evlenmeyi bu qeder gecikdirmesiydi.O Kerrini en cetin veziyyetde ailesinin bele etmediyi komeyi etmisdi.Herstvud ise o nece bir luks heyyatdan bele bir sefalet yasadi men inana bilmirem.O oz yoldasini ataraq Kerriyle qacdi.O ozune ilk basda yaxsi bir is de tapmisdi amma is baglandi.Mence,o isini itirdikden sonra o qeder de cabalamadi.Bir az umidsizliye duçar olduqdan sonra is axtarmaqdan el cekdi.O zaman o heyyatinin sehvini eledi.Menim Herstvuda cox yazigim da geldi.Onun bele bir heyat yasamagi meni derinden sarstdi.Kerri de onu atib geldi.Halbuki Herstvud o zengin heyatini Kerri ucun atmisdi.Kerri bunu bilmeli idi.Umumilikde men Drayzerin qelemini cox beyenirem o her heyat terzini cox deqiqlikle tesvir edir.Kerrinin yukselisini.Herstvudun alçalmağini,Drunenin ise luks heyatini.Diger beyendim nuans ise insanlarin teatra bu qeder maraq gostermesi idi.
Kerri BacıTheodore Dreiser · Qanun Nəşriyyatı · 2014760 okunma