Yorumlara en sevdiğiniz 5 kitabı yazar mısınız? Benim sıralamam şöyle olurdu: 1. Sefiller 2. Karamazov Kardeşler 3. 1984 4. Suç ve Ceza 5. Martin Eden
Soru
1.İçimdeki müzik 2.Nietzsche ağladığında 3.Küçük prens 4.Kırmızı Pazartesi 5.Kristal denizaltı
Can
Teşekkürler paylaştığınız için 🙏💙. Bu kitaptan sonra Nietzsche Ağladığında kitabını okumayı düşünüyorum.🤗
1. Beyaz geceler 2. Uğultulu Tepeler 3. Serenad 4. Yılanların öcü 5. Romantik (Bir Viyana yazı)
Can
Teşekkürler . Bunların arasından sadece Beyaz Geceleri okudum. Geri kalanları okunacak kitaplar arasına ekliyorum🤗
Yeni kitaplar okudukça sıralamam değişebilir ama bu sıralamada her zaman 1 numarada kalacak tek bir kitap var, o da Sefiller.
Can
Bence de Sefiller en sevdiğim kitaplar arasından hiç çıkmayacak gibi görünüyor 😇
1)Benim payım.. 2)10 zenci balası.. 3)Tutunamayanlar.. 4)Simyacı.. 5)Abaddon
Can
Bunların arasından sadece Simyacı yı okudum. Öbürlerini de okuyacaklarıma ekliyorum. Teşekkür ederim 🤗
Şimdilik: Veba- Albert Camus Otomatik Portakal - Anthony Burgess Casus - Paulo Coelho Ego - Ayn Rand Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck (sizinkileri de okuyacaklarıma ekliyorum, eminim listem okudukça değişir🤗
Değişeceğine eminim 🤗 Ben de 1,3,4ü okunacaklara ekliyorum. Teşekkür ederim 🙏💙
Yazamam çünkü hepsini seviyorum. Seçim yapamayacak kadar
Anladım:)
Değirmen Gömülü şamdan Kinyas ve Kayra Amok Koşucusu Çalıkuşu Aslında belirli bir sınır koymak çok zor ama bu kitaplar bakış açımı çok değiştirdi
Can
Teşekkürler paylaştığınız için 🙏😊 Hayvan Çiftliği dışındakileri okumadım 🙈. Okunacaklara ekliyorum:)