•Romanı okurken şaşırdım ve bir o kadarda üzüldüm. Ve kitap biterken içimi bir duygusallık kapladı. Yazar kitabı bayağı akıcı ve sürükleyici bir üslupla yazmış. Canım Vera ve Claire bir annenin evladını kaybetmesini anlatmak için bütün kelimeler kifayetsiz kalır. Kitabı okurken empati kurdum ve hiçbir anne evladını kaybetmemeli! Bence romanın 3 kahramanı var; Birincisi Vera daima evladının yaşadığını hissetmiş,bir gün evine geri döneceğini ümit etmiş ve oğlunu bulmak için elinden geleni yapmış. Canım Vera sen çok güçlü bir kadınsın ve mükemmel bir annesin. Ikinci kahraman; Claire makaleyi yazmak için her zaman azimli olmuş hiç pes etmeden Vera'nın hikayesinin peşinden koşmuş ve evladını kaybeden bir anne olarak Vera'nın yaşadıklarını hissetmiş. Ve Ethan ile olan aşkları tıpkı Vera ve Charles gibi tutkulu ve sevgi dolu. Gelelim son kahramanımıza ben onu hep Daniel olarak bileceğim. Her ne kadar yaşlanmış olsada ben onu daima küçücük bir çocuk olarak hayal ettim. Tıpkı çocukluğundaki gibi sevimli. Yaşlanmasına rağmen ve kaçırıldığında küçücük bir çocuk olmasına rağmen evini,annesini ve Max'ı unutmaması,yıllar sonra tıpkı Vera'nın dediği gibi evine geri dönmesi. O evde her ne kadar annesi olmasada anılarıyla annesini hatırlaması muazzam. Kesinlikle Sarah Jio'nun bu eşsiz eserini okumalısınız. Şimdiden iyi okumalar.