Gece Yarısı Kütüphanesi
2021 27. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2021 10:05
Ahh bu kitap! Kalbimde öyle bir yer edindi ki ne yazsam az kalacakmış gibi hissediyorum.  Tam ihtiyacım olduğu anda tam ihtiyacım olan şeyi verdi bana. Bakış açımı degiştiren sayılı kitapların arasına girdi. Uzunca bir süre tüm arkadaşlarıma okusunlar diye baskı yapacağım, belli oldu. Kitabın konusundan bahsedeyim biraz. Yaşamla ölüm arasında bir kütüphane olduğunu düşünün ve her kitapta hayatınızın farklı bir versiyonu var. Her seçiminiz hayatınızı sizin belki de fark etmediğiniz şekilde değiştirmiş. Peki biri size pişmanlıklarınıza geri dönebileceğinizi söylese, keşke yapsaydım diyeceğiniz o şeyi yapsanız hayatınız nasıl olurdu? Siz hangi hayatı tercih ederdiniz? Nora Seed hayatının çok kötü bir noktasında bu kütüphanede buluyor kendini. Biz de onunla birlikte bu seçimlerin arasında bir yolculuğa çıkıyoruz. Nora'yı, tüm çekincelerini, pişmanlıklarını çok sevdim. Onunla birlikte sorguladım hayatı. Kitap boyunca ben de bir yolculuğa çıktım aslında. Kitabı kapattığımda ise benim seçtiğim hayat değişti. Nora'nın seçtiği hayatı görmek için ise kitabı okumanız gerekiyor. En kısa zamanda Matt Haig'in diğer kitaplarını da okumak istiyorum. Sizlere de beni bu kadar etkileyen bu kitabı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Gece Yarısı Kütüphanesi Matt Haig
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma