·560 syf.····Okunma: 20 Ağustos 2021 00:08 Kanın Büyüsü ~ Kitap Yorumu
Dawson büyücü Amona'nın yaptığı kalp mührü yüzünden Ada'ya olan eski duygularını hissedemiyordu ve bu süreç herkesi yıprattığı gibi Ada'yı da derinden etkilemişti. Üstüne üstlük birde Ada'nın ala kurt olduğunu ve hamile olduğunu öğrenen büyücüler Ada'yı bir tehtit olarak görüyor ve onu öldürme planları yapıyorlardı.
Her zmaan ki gibi bayıldımm. Çok güzeldi kitabin ilk yarısı Dawson'un eski haline dönme süreci ve bebeklerinin doğmasıyla geçen zorlu bir kısımdı. Ada'nın kızının bir kehanette oldukça önemli bir yeri vardı. Bebekler dengeleri değiştirecekti.
Kitabın diğer yarısında büyücülerle beklenen savaş gerçekleşiyor. Tüm kurt ırkları (Aleut, Remus, Tarafsızlar) birleşip büyücülere karşı bir oluyor. Savaş bittikten sonra bile büyücülerin etkisini hissediyolardi.
Karakterlere gelirsek Ada gibi güçlü bir kadın (kurt) karakter okumak harikaydı. Karakterlerin her biri mi asil olur ya. Gavin, Deborah, Dawson, Stone, Creon ve tabiki de Ada bu kitapta en çok sevdiğim karakterler oldu. Ben gerçi ayırt edemiyorum ya her karakteri sevmemek elde değill. Ve Amona senden nefret ettim nefret çileden çıkardın beni
Bu seriyi kesinlikle öneriirm herkese bu fantastik dünya cidden çok kaliteli bir dünya❤