···Okunma: 11 Ağustos 2021 18:51 Merhabaa Ay Günlükleri serisinin son kitabı Winter'ın yorumuyla geldim. Ana karakterimiz Prenses Winter, Kraliçe Levana'nın üvey kızı ve Pamuk Prenses'in uyarlaması. Winter geçmişte yaşadığı bir olay yüzünden aylı güçlerini kullanmayı bırakmış bu yüzden de halüsinasyonlar görmesine sebep olan ay hastalığına yakalanmış. Yani bir nevi delirmiş de diyebiliriz. Önceki kitapta tanıştığımız Jacin'i bu kitapta daha iyi tanıyoruz, Winter'la olan sahnelerini okumak harikaydı. Ayrıca hikaye kaldığı yerden devam ediyor, Prens Kai'yi Yeni Pekin'e geri götürdükten sonra düğün hazırlıkları ve isyan planları başlıyor. Cinder'ın içindeki korkuya ve şüpheye rağmen güçlü kalması ve yoluna devam etmesi, bu sırada da hiç yalnız kalmaması beni çok mutlu etti. Ancak tabi ki yazar karakterleri rahat bırakmamış, sürekli birileri ayrı düştü kara kara kavuşmalarını bekledim. Sonu çook güzeldi, okurken salak salak sırıtıyodum. Sonuç olarak kitap mükemmeldi, sürekli aksiyon vardı, 800 sayfa dolu doluydu, serinin en sevdiğim kitabı oldu.