etiketle=)
Yaşamak herkez için güzeldir ama Senin gibi bir kankası olan için daha güzeldir Iyiki varsin knkm dediniz kisiyi etiketleyin @Manolyaprensesolan @vanesa16 @kafamizmatizz dayıcım erkeğim pp kız olabilir ilaki sikcenmidayıcım erkeğim pp kız olabilir ilaki sikcenmi @arzuu98 ❤️ @xmeloiste balınım ın sekerıyımbalınım ın sekerıyım @esilaa65 @olumsuzzz @vanesa_16 Sorry...Sorry... @UzaydakiManyak @_karmakarisikhayaller_ BkBk BerkayBerkay @xRomeox Cano derlerCano derler @perilan @xax_ BelânızzBelânızz @UzaydakiManyak @XxBeloxX @tek_ask_BESIKTAS @fesat_aq Sıralama yok dhdh
Anket
6,3bin Gösterim
https://1000kitap.com/yoruldumsdc oldu mu puştt shhs İkosİkos uzay`uzay` †BAY ZEBAN݆†BAY ZEBAN݆ Kullanılmıyor.Kullanılmıyor. Sorry...Sorry... https://1000kitap.com/Poyrazdiyebirii https://1000kitap.com/mertiniz82 https://1000kitap.com/doruk_07 https://1000kitap.com/ebrariste_ balınım ın sekerıyımbalınım ın sekerıyım https://1000kitap.com/Qxxalixx poyrazpoyraz E`E` https://1000kitap.com/kekoo (İkizim yaww ne knksı) https://1000kitap.com/Azra78 https://1000kitap.com/fesat_aq https://1000kitap.com/Berksekin nerdesin ln Alp Savaş gökdeniz.Alp Savaş gökdeniz. https://1000kitap.com/Jelibonlupasta https://1000kitap.com/Gecenurcuk https://1000kitap.com/xRomeox https://1000kitap.com/_KarTaanesi_ https://1000kitap.com/senialakaetmez ʙᴜʀᴄu︎ʙᴜʀᴄu︎ Berk savaş gökdeniz kurt.Berk savaş gökdeniz kurt. TuanaTuana https://1000kitap.com/vanesa16 https://1000kitap.com/narincikk DerinDerin https://1000kitap.com/Ceren_72 https://1000kitap.com/berkenizim `Ay benim︎ gece senin ♡︎`Ay benim︎ gece senin ♡︎ αğℓαуαη кєкσαğℓαуαη кєкσ https://1000kitap.com/xmeloiste wтғ.wтғ. Ege işte aqEge işte aq BerkayBerkay https://1000kitap.com/esilaa65 https://1000kitap.com/veyselkarakaya https://1000kitap.com/whalimetskn Behiye AğırmanBehiye Ağırman https://1000kitap.com/Burakisteaq yazmazsam yazmıo ühühüüğ DpDp Emre   ÇakICıEmre ÇakICı TaneerTaneer neredesin yahşuhlum Sᴀᴅ.Sᴀᴅ. bu yorumu Azat'a gösterme tüm 1k senin knkn mı diye hsp sorar O_O https://1000kitap.com/MuratSeven https://1000kitap.com/hayaller_son https://1000kitap.com/xxBERKExx sea moonsea moon NOT=SIRALAMAYI TAKMAYIN!
Bu yorum görüntülenemiyor
NaPiMNaPiM ❤️, https://1000kitap.com/esilaa65 ❤️, https://1000kitap.com/_balkaymak_ 😗, https://1000kitap.com/simossum ❤️, https://1000kitap.com/sanane_beyza_iste_aq ❤️ https://1000kitap.com/_siktir_ 💙🌼., Burak ErkanBurak Erkan 💙🌼, BerkSavaşBerkSavaş ❤️ https://1000kitap.com/Esilanizmm ❤️ https://1000kitap.com/koktey 💜 https://1000kitap.com/Kimsenin_kimi 💖 E`E` ❤️ NurNur 🖤🖤 https://1000kitap.com/zibasykn❤️❤️❤️ https://1000kitap.com/Berkegeldii💙🌼 @0_Nehir_0💕💕💕 ««İYİKİ HAYATIMDASINIZ🌼 https://1000kitap.com/Berkegeldii
💙🍫💙💜😚❤️❤️💙💕🌸 Sizleri çook seviyom la
Bu yorum görüntülenemiyor
https://1000kitap.com/_siktir_ @Hzlord3 https://1000kitap.com/sadecegel https://1000kitap.com/UzaydakiManyak https://1000kitap.com/geceler_sahidim https://1000kitap.com/Egeiste DorukDoruk TaneerTaneer
Sen saçmalıyorsun sil diyerek abi ')
https://1000kitap.com/nedersen❤❤ B`B` ❤ https://1000kitap.com/kocak_melike❤ https://1000kitap.com/1vs1❤ Âýâž hesaptan çıkıs yaptım bilginizeÂýâž hesaptan çıkıs yaptım bilginizeB`B`Hayaldik ikimiz...Hayaldik ikimiz...❤ https://1000kitap.com/berk_71❤ burakburak❤ https://1000kitap.com/sanane_beyza_iste_aq❤ https://1000kitap.com/kumsal21❤ iyubimaya devushkaiyubimaya devushka
❤❤😘😘