Hayatımda sadece 1 defa felçli birini gördüm ve o kişi erkek arkadaşımın hatta ilerde evlenmek istediğim adamın annesi :(
Onu ilk gördüğümde ellerini sımsıkı yumruk şeklinde tutması, ağzının sola kaymış şekilde durması, konuşurken bazı homurtular çıkartıyor olması beni o kadar üzmüştü ki gerçekten canım acımıştı. Christy 'nin yazdıklarını okurken sürekli aklıma erkek arkadaşımın annesi geldi ve tekrar tekrar gözlerim doldu.
Christy 'nin her şeye rağmen bu hayata tutunmaya çalışmasını herkes ama herkes örnek alması gerekiyor.
Spoiler !
Christy bedeninin sadece ' sol ayağı'nı kullanabiliyor ve bu sol ayak ile sapasağlam insanların yapamadıklarını yapabiliyor. Evet yeri geliyor ölmek istiyor " neden ben de herkes gibi normal değilim ! " Diyor . Ama yine de pes etmiyor kendini hep geliştirmeye çalışıyor. Sol ayağı ile yazıyor ya inanılıyor musunuz !!
Bence Christy 'nin hayatındaki en önemli insan ANNESİ !
Herkes ondan umudunu yitirmesine rağmen annesi ona yazı yazmayı öğretiyor. Resim yapmak istediğinde ona her türlü imkanı sağlıyor. Hatta ve hatta ilerde tedavi göreceği zamanlar ev fazla küçük olduğu için ona EV YAPIYOR.
Mutlaka herkes okusun derim mutlaka..