2021 143. kitabı
Hayat kendini keşfetmen, içindeki hazineyi bulman ve yaratılış amacını gerçekleştirebilmen için kurgulanmış bir oyun... Bunun için yürüdüğün yollar da hatalar ve yanlışlardan geçer. Hepsini kabul et. Kendini ve yapabileceklerini merak et. Kendin ve kâinat hakkında her türlü şüpheye ve meraka düşmeden gerçeğe kavuşamazsın. Güzel hatalar yapmanı, yanlış doğru tüm yollardan geçmeni ve hepsinin senin gerçeğe ulaşman için birer vasıta olduğunu anlayabilmeni dilerim. Umarım hayatına egolarından arınmış, düşünerek konuşan, aranızda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen yanındaymış hissi veren,incitmemek için itinalı davranan, ne kadar teşekkür etseniz de az gelen insanlar girer. Çünkü, yaşamın en katlanılır yanı bu güzel insanlar. Tüm insanları kucaklayabilmen için sahip olduğun, derinlerinde saklı olan cesareti ve sonsuz kuvveti görmeni ümit ederim. Levlâ'yı nasıl anlatayım diye düşünürken bu not çıktı karşıma. Kendini arayan Levlâ'yı özetliyor diye düşündüm. Çok güzel bir kitaptı. Okuyun isterim.
LevlaNalan Miri Sözer · Artemis Yayınları · 202165 okunma