Puan vermedi·348 syf.····Okunma: 07 Eylül 2021 17:27 Hastalanmiş hatta birazda kabuk bağlamiş ilişkilerin ne kadar da zan altinda oldgunu ve ne kadarda zayif oldgunu anlatiyor
Açikçasi
Eğer saplanti halinde olduğunuz bir ilişkiniz ya da her hangi bir arkadaşiniz ile bozulmuş bir ilişkiniz varsa mutlaka bu kitabi okuyun
Zihninizdeki yanliş dusuncelerden nasil kurtulursunuz onlari nasil aşagi cekersiniz ve asil mesele doğru bir nefes nasil alinir ya da nefesimiz bizi nasil kontrol eder bunu anlatiyor yani ilac gibi bir kitap mutlaka okuyun bir kac altni cizdigim cumlelerden kesitler
* Zihnin üretilmiş bir geçmiş yorumunun gardiyanidir ve ancak bu hapisten çikabilirsen şimdi de kendini yaşayabilme şansin olur
Gercek özgürlüğün zihinden özgurlesmenin tanimi da budur*
* KURBAN OLAN YOKTUR Kİ BU SİSTEM DE KURBAN EDEN NASİL OLSUN? SEÇİM VARDİR AMA BİLİNCLİ AMA BİLİNCSİZ
BİLİNCSİZ SECİMLERİ İLE YENİDEN VE YENİDEN IZDIRAB YAŞATIR KENDİNE İNSAN ÇAREYE GELİNCE BU DÜNYA' DA CARE OLARAK YAPİSACAGİN HER SEY ER YA DA GEC GECİCİLİGİN VE DOLAYİSİ İLE İZDİRABİN CARE OLAMİYACAGİNİ SANA GÖSTERECEKTİR. *