Yazarın bizde ıkı ayrı Romans bırde ejder serısı çıkmıs Romans olanlar The Penwich School for Virtuous Girls tam The Derrings bır kıtap eksık neyse bunada şükür tabi :D Bu kitap The Penwich School for Virtuous Girls ilk kitabı oluyor . Fallon babasını kaybedınce Bay Brocklehurst adlı rezıl bırının yonettıgı kız okulunda kalıyor . Orda kalamayıp kacıyor sonunda ve dul bır kadının evınde calısırken ordada leş ogul Fallon'a dadanınca ordanda kacıyor . Sokakta Fallon ve tacızcı ogulun kavgasına tanık olan Damon Dükü Dominic Hale araba ıle onu evıne bırakmayı teklıf eder ama arabaya bınınce bunun ıcerde ıkı kadınla alem yaptıgını goren bizim hatun ıyıce cın kufur olur zor atar kendını arabadan :D Fallon bakır rengı ısıl ısıl upuzun gosterıslı saclarla dıkkat cektıgı ıcın saclarını kesıp kılık degıstırıp erkek hızmetcı olmaya karar verıyor . Tabı basvurdugu ev Dük Dominic 'e ait önceleri sakin sessız çalısırken Dükün özel uşagı halıne gelince işler boka sarmaya başlar :D Dük Dominic tipini yazar oyle bır yazmıs aman diyim lezizi ötesı :D Kısılık olarak tamamen bos vermıs sefahate dalmıs alaycı sınır bozucu umarsız bır tıp görünümünde . Fallon O'Rourke ve Damon Dükü Dominic Hale çocukluklarından duygusal olarak yaralanmış iki kişi bu ikisinin ilişkisinin gidişatı bıraz meşakkatli oldu tabı . Ama ifade ve anlatım güzeldi tavsıye ederım :)