2021 213. kitabı
Okunma: 07 Eylül 2021 00:55
Tanrı önce buyurdu Sonra peygamber buyurdu Sonra erkekler buyurdu Ateşin nasıl yakılacağını Suyun nereden akacağını Avın nerede avlanacağını Hep erkekler buldular Buldular, buyurdular... #sevgisoysal #venüslükadınlarınserüvenleri Canım Sevgi hakkında ne yazsam az. Sevgi Soysal ne yazsa severek okurum ben kısaca. Bu kitabı da radyo konuşmaları ve oyunlarından oluşuyor. Bu okuduğum onuncu kitabı oldu. Sevgi Soysal arşivini bizle paylaşan iletişim yayınlarına ne kadar teşekkür etsem az... Kadın olmanın bile büyük bir çaba gerektirdiği canım ülkemde Sevgi, o bitmez tükenmez isyankâr neşesi ile kadın yazar oldu. Onun hakkında edebiyatta ne varsa okumak istiyorum umarım en kısa zamanda okurum :)
Venüslü Kadınların Serüvenleri - TRT GünleriSevgi Soysal · İletişim Yayıncılık · 201733 okunma
1.881 Gösterim
Ikarus
Sevgi Soysal okuyan insan mükemmel insandır.
Sevgi Soysal gibi bir değeri ve muhteşem bir kalemi okuduğunuz, tanıttığınız ve bizim de tanışmamıza vesile olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum kendi adıma... Sizin gibi gençlerin olduğunu bilmek büyük keyif... Kadın yazarların tanıtılmasındaki azminiz yadsınamaz. Sağlıkla ve nice okumalarla... 💐💫
Ikarus
Asıl ben teşekkür ederim Leman Hanım Sevgi Soysal etkinliğine sessiz kalmadığınız için. Elimden geldiğince ataerkil olan bu toplumda kıymeti bilinmemiş kadın yazarlarımızı tanıtmaya çalışacağım. Çünkü gerçekten tanınması gereken yazarlarımız çok fazla.
kitabı hediye ettiler.rafta duruyor.madem siz beğendiniz ben de okuyuvereyim.👍🏻