2021 46. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2021 10:50
Bulunduğumuz evrende yaşadığımız bu hayatta kimi zaman çeşitli hayallere kapılıp olağandan farklı gözükmeye veya farklı yaşam şartlarına sahip olmak ister insan. Bazen de yaşadığı hayatın bu olmadığına bir türlü inanmak istemeyip de çeşitli hayallere kapılıp durmadan o hayallere ulaşmaya çalışmak ister ve hiç pes etmeden o hayallerine ulaşır. İşte her şey hayallerine ulaştığı anda başlar. Kimi zaman eski hayatından daha memnun olursun kimi zaman da eski hayatını özlersin. İşte insanoğlunun var olmasından bu yana ve yok olmasına kadar da insanlardan bazıları hep sıradanlıktan, bazıları farklılıktan, bazıları olağandışılıktan belki de olağanüstülükten yana olucaktır. Bu kitabımızda aslında: hayalleri için hiç pes etmeden çalışan, araştırmalar yapan ve o erişilemez denen noktaya ulaşma çabasını anlatan ve erişilememezliğin erişilebilirlikten sonra getirdiği sonuçlarına katlanılmasının bazen zor olduğunu ve gerekirse çok büyük bedeller ödenmesi gerektiğini anlayabiliriz. "Görünmez adam" her ne kadar fantastik, bilim kurgu ve hayalgücünü devreye koysa da ele alındığı konunun ilgi çekici olmasıyla, konunun ifade ediliş tarzıyla ve okurken kendinizi olayın akıcılığına kaptırmanızla sonucunda ise hiç pişman olmayacağınız bir eser okumakla, bununla birlikte hayal gücünüzün daha da gelişebileceği farklılığına sahip olunabilecek bir kitap. Okurken keyif alınabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Keyifli okumalar şimdiden :)
Görünmez AdamH. G. Wells · İndigo Yayınları · 202010,6bin okunma