#okudumbitti #kitapyorumu
Herkese merhaba, bugün gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz.Kar Tanesinin gizemini öğrenmeye hazır mıyız?Haydi yoruma bekliyorum.
İlkokul arkadaşı olan Gizem ve Ali.Ali'ye okulda öğretmeni Akif ve arkadaşları tarafından bir doğum günü partisi hazırlanır.Her şey çok güzel gidiyordur ta ki Gizem'in partinin sonunda verdiği haber öğretmeni ve arkadaşlarını çok üzmüştür.Bilhassa bu duruma Ali daha da çok üzülmüştür.Aradan yıllar geçer Ali tıp okuyan bir öğrencidir.Okulda karşılaştığı kişi yıllar önce ayrıldığı çocukluk aşkı Gizem'e çok benziyordur.Ama bu kızda farklı bir duruş vardır.Ali'nin gözü devamlı bu kızdadır.Gel zaman git zaman Ali mezun olmuş bir Beyin Cerrahıdır.Okul zamanında yaşadığı zorluklar ve tanıştığı arkadaşları Özgün ve Eylül ona nefes olmuşlardır.Hala aklının bir köşesinde Gizem vardır.Özgün'ün kurduğu oyun ile artık taşlar yerinden oynamıştır.
Gizem nasıl bir haber verdi?
Ali,Gizem'i gördüğünde neden emin olamadı?
Gizem,Ali'yi nasıl tanıdı?
Eylül ve Özgün nasıl bir plan yaptılar?
Akif'in bu hikayede nasıl bir rolü var?
Ali ve Gizem nasıl bir hayatın içindeler?
"Fark edemeyen mi suçludur,fark edilemeyen mi suçludur?" size güzel bir soru.Bu soru karşısında çok düşündüm lakin kitabın sonunu okuduğumda artık emin oldum.Her insanın bir kahramanı vardır.Bu kitapta bu kahramanlığı en ince ayrıntısına kadar öğreneceksiniz.Ali,Gizem'in kahramanıydı.Ali ile Gizem'in kahramanı Akif'ti.Akif'in kahramanı ise dedesi İsmail'di.Bu döngüyü okumak bana çok büyük bir keyif verdi.Peki kar tanesinin gizemi ne mi oldu?Onu da kitaptan öğrenin.Yalnız o sonu hiç böyle tahmin etmiyordum.Ben de şok etkisi yarattı ve ikinci kitabı büyük bir merakla bekliyorum. Acaba neler olacak? Herkese keyifli okumalar diliyorum.