2021 1. kitabı
Kitaba aşırı büyük bir merakla başladım. Tekrar eden gün konusu üzerine yazılmıs bu kitap gerçekten sayfalar ilerledikçe daha çok sırrı açığa cıkarıyor. Kitabın konusunu okuduğunuz anda kitabın ilginizi cekecegine eminim. Ancak keşke kitabı birkac sene sonra okusaymısım diyorum çünkü kitaptaki olayları ve karakterleri takip etmek çok zordu. Sürekli bir şeyleri not alma ihtiyaci duyuyordum ve kitapla ilgili sayfalarca not aldım. Cinayeti kendim çözemedim kesinlikle çünkü çok büyük bir ters köşeyle bitti. Sonlara doğru kitabın sonuyla ilgili endişelerim vardı böyle bir kitabın basit bitmesini istemiyordum. Ama kitap her okuru tatmin edebilecek bir şekilde bitti. Eğer sonunu tamamen anladıysanız takdire şayan. Bütün beklentilerim karşılandı demek isterdim ancak bazı karakterlerin arka hikayesini daha fazla görebilirdik ya da benim kaçırdığım seyler olmuş olabilir. Kitabı tamamen anlamak için 2-3 kere daha okumam gerekebilir diye düşünüyorum ama bu bu cabaya tekrar giremem galiba. Eğer dolu dolu ve tatmin edici bir polisiye okumak istiyorsanız bir numaralı önerim. O kadar başarılı bir polisiye ki bu kitabın üstüne polisiye yazılabileceğini düşünmüyorum. Daha kolay anlamak icin en ufak ayrıntıyı bile aklınızda tutmanız hatta not almanız gerekebilir
Polisiye
Evelyn Hardcastle’ın Yedi ÖlümüStuart Turton · İthaki Yayınları · 20201,484 okunma