2021 74. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2021 11:49
Yayınevi: Metamorfoz Yayınları Sayfa Sayısı: 128 Hafta kapanışını çok güzel bir öykü kitabı ile yapmak istedim: Yorgunum Mitral. Birbirinden güzel öykülerin olduğu bu eser değerli yazarımız @yazar_serpiltuncer ile tanışma eserimiz oldu. Kalemi çok akıcı ve sağlam. Her öyküden ayrı bir zevk aldım. Ama favorim iki öykü oldu : Göbek, Köpek , Adem Habil ile Kabil Çok güzel hikayelerdi. Dönüp iki defa okudum ve kazıdım hafızama bu iki öyküyü. Kitaba ismini veren öykü Yorgunum Mitral ise beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın , beyninin kalbine seslenişi yer alıyor. Çok kaliteli ve güçlü bir üslup ile okuyucuyu sıkmayan ve keyifli anlar yaşatan bir öykü kitabı. Elinize aldığınız andan itibaren bitirmeden bırakmayacaksınız. Güzel dakikalar geçirmek isteyen özellikle öykü sever bütün dostlarıma tavsiyemdir. Keyifle okuyun. Özellikle havaların soğuyup , yağmurların başladığı bu havalarda kahve ve battaniye eşliğinde okunacak güzel bir eser : Yorgunum Mitral. Yeni eserlerde görüşmek üzere değerli kitap dostları sevgi ile kalın ve kalbinizin bir köşesine kitaplar dizmeyi unutmayın... #yorgunummitral #kitapyorumu
Yorgunum MitralSerpil Tuncer · Okur Kitaplığı · 2021108 okunma