Cesaret Kitap Yorumu
2021 24. kitabı
Briar Kampüsü serisiyle yıldızlarımız barışmıyordu ilk üç kitaba kadar lakin bu ciddi anlamda diğerlerinden çok daha iyiydi. Ama.. Bir amanın geleceğini siz de sezdiniz mi? Ama yine de gereksiz dramlar yaratmayı yazarlarımız çok seviyor anlaşılan. Yani evet ben de son sayfalarda olan yanlış anlaşılmalardan, kısa ayrılıklardan hoşlanıyorum hatta bazen bir kitapta bu olmazsa eksiklik de hissediyorum lakin iyi yazılması gerekiyor bunların. Hadi geçmişinden bir arkadaş çıkaralım bu çocuğun başını belaya soksun sonra da araları düzelsin ama durun daha bitmedi kızın başına da bir bela sokmak istiyorum ki bunların ayrılmasına vesile olsun… Sadece bundan dolayı bir puanımı kıracak olsam da karakterler o kadar iyiydi ki Resmen Off-Campus’ten birilerini okuyor gibi heyecanlandım, olaylar haricinde hiçbirinin bir yanlışına şahit olmadım ki bu benim için inanılmaz bir şey. Kızımızın biraz vücuduyla ilgili özgüvensizlikleri var, anlıyorum da aslında ama Connor’ın davranışlarından ve söylediği sözlerden sonra artık bir müddet sonra bunların bitmesini beklerdim çünkü bir kitapta sürekli bundan bahsedilmesi insanın sinirini bozabiliyor. Çok güzel bir kız ve her fırsatta bu dile getirilirken iki üç kendini beğenmiş densiz kızların kıskançlıklarından ötürü duyduğu laflarla özdeşlemiş ve bir türlü aşamıyor. Connor biraz bunu başarmaya çalışsa da son zamanlarda yaşanan bir olay tekrar çatırdamasına neden oluyor. Bunları bir kenara bırakırsak gercekten ilk sayfalarda o kadar eğlendim ki anlatamam tam 200 sayfa boyunca hah dedim tam istediğim kitap ve yer yer kahkaha attığım olaylar bile oldu. Ama yine de bazı şeylerden ötürü puan kıracağımı söylemiştim. Böylelikle seriye de veda etmiş oldum, çok üzüldüğümü söyleyemem son iki kitap haricinde benim bu seriyi tekrar okumam düşünülemez bile. Seriye genel puanım 3 diyebilirim. Ama ayrı ayrı kitapların puanlarını yorumlarını sayfamda paylaştım, onlara bakabilirsiniz.
Aşk
CesaretElle Kennedy · Nemesis Kitap · 2021301 okunma