2021 23. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2021 03:15
Samantha Young favori yazarlarım arasına girdi, gerçekten aşk ve dramı güzel yazıyor. Kitabı genel anlamda sevdim. Charley ve Jake lise zamanlarında tanışıp aşık olan ama trajedik bir olay yüzünden ayrılan yıllar sonra karşılaşan bir çift. Hayatımda ilk kez liseli aşıkları okurken ergen gibi hissetmedim. Hikaye bir şimdiki zaman bir geçmiş şeklinde ilerledi. Geçmişi okurken Charley ve Jake'in o halleri öyle tatlıydı ki bayıldım. Jake on altı yaşında olmasına rağmen öyle güzel seviyordu ki hayran olmamak elde değildi ya... Geçmişteki Jake ne kadar sevdiysem şimdiki zamandakine o kadar kızdım. Sevgilisi olmasına rağmen Charley ile takıldı onunla arkadaş olmaya çalıştı. Hem sevgilisi Melissa ya hem Charley'e haksızlık etti. Ah Charley'im o kadar çok acı çekti ki bende onunla beraber acı çektim. Canım kızım nasıl dayandı bilmiyorum. Ama Jake'i affetmesi bana göre kolay oldu. Biraz daha sürünsün isterdim. Lowe ise Charley'e olan tatlı ilgisi ile kalbimin prensi, umarım serinin devamında onunda bir hikayesi vardır, aşkı hak eden bir erkek. Yazar bu çifte ikinci bir kitap yazmış bu yüzden sonları oldu bittiye geldi bana göre, çok şey yarım kaldi ve ikinci kitabın yorumlarına baktım yine ayrılık var. Açıkçası bu çift için biraz daha ayrılık okumak istemiyorum bence bu kitap yeterince dramliydi yine bir kitap daha dram yazması canımı sıktı. Ama çiftin geleceğini merak ettiğim için okuyacağım. Ben Jake affetmedigim için bu kitaptaki barismalari ve Jake'in aşkı bana asla geçmedi. Yani bana göre kitabın sonu tuaf bitti. Kitabı tavsiye ederim güzel bir roman. Aşık olduğun İskoçya da geçmesi ise beni daha da cezbetti <3
Derin TutkuSamantha Young · Dex Kitap · 2015172 okunma