2021 30. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2021 17:18
BERNA ILGINBUZ KIRAĞI Öyle bir gün gelecek ki sana bütün bu sorularının cevabını verebileceğim. O gün gelene kadar sabret ve beni bırakma. Allah şahidimdir, senden uzak durmayı denedim ama olmuyor işte! Zamansız gelen bahar gibisin ama maalesef her yer daha Buz! Kırağı... Anlamıyorsun, değil mi? Anlamıyorsun! Sen incinme diye nasıl kavrulduğumu görmüyorsun? Ne kadar büyük bir belanın içinde olduğumu tahmin bile edemezsin... Karşıma geçti ve gözlerimin içine bakarak," benim bir davam, edilmiş bir yeminim var," dedi acıyla dişlerini sıkarak konuşmaya devam etti:" Alınacak intikamım var, Asyalı. Arkamda iki tane ceset, peşimde bir dünya insan var... Herkese merhaba bu gün size kalemine bayıldığım @berna.iln yazarımızın Buz Kırağı kitabının yorumu ile geldim. Konusundan kısaca bahsedeyim. Güzel kızımız Bahar'ın en büyük hayali başarı bir Psikiyatır olmaktır, okulunun son senesinde İstanbul'un en iyi adlı psikiyatır'ı Adil Çınar'ın yanında staj yapmaya başlar. Bahar'ın hayatında herşey yolunda giderken bir gün kliniğe bir hasta getirilirve bundan sonra bütün hayatı değişir. Sevdiği herkesi büyük bir yangında kaybeden Baran Demiroğlu yaşadığı büyük yıkımı atlatamadan ailesinin katili olmakla suçlanır ve tutuklanarak cezaevine gönderilir. Hayatı bir gecede alt üst olan Baran yaşadığı hiçbir şeyi hatırlamaz ve tedavi edilmesi için psikiyatri kliniğine sev edilir. Yazarımızın kaleminden okuduğum ikinci kitabı ve kelimenin tam anlamıyla muhteşem, kitapta ne ararsanız var polisiye, macera, gizem, heyecan ve aşk. Ben normalde okuduğum kitaplarda hep kız tarafı olurum ama bu sefer erkek tarafıyım, Baran' ın yaşadığı acılar ve bu acılar karşısındaki dirayeti beni çok etkiledi, daha anlatacak çok şey var ama spoi vermemek için susuyorum. İnşallah kitabın devamı çok çabuk çıkar çünkü çok heyecanlı bir yerde bitti, bu güzel kitabı okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum ve son olarak iki gözümün çiçeği Keskin'i de mutlaka okumalısınız. Emeğinize sağlık yazarım kaleminiz daim olsun. Yeni yorumlarda görüşünceye kadar kitaplarla ve sevgiyle kalın @berna.iln Epsilon Yayınevi #keşfet #kesfetteyi̇z #livreperen #bookstagramturkey #okudumbitti
Buz KırağıBerna Ilgın · Epsilon Yayınevi · 2021178 okunma