2021 211. kitabı
Cevat Turan'dan bir seri katilin dünyasına keskin bir bakış... Salih ve Alman arkadaşı Alfonso Müller... Salih Almanya' ya gidişinden iki yıl sonra evlenir. Çalıştığı fabrikada da oldukça sevilen biridir. Aynı zamanda uyumlu ve disiplinlidir. Fabrikada endüstri mühendisi olarak çalışan Alfonso Müller ile de yakınlıkları başlar. Bu yakınlaşmanın bir amacı vardır. Alfonso bu amacı Salih' e anlattığında Salih şaşırır. Acaba ne anlatmıştır? Tabi ki sizi daha fazla merak ettirmeden biraz bahsedeceğim. Dedesini ve onun araştırmalarını detaylı bir şekilde anlatır. Hatta anneannesinin ahşap dolaplarında dedesiyle ilgili bazı notlar bulduğunu söyler. Heykel, eski para, altın ile ilgilidir. Tabi bunları duyan Salih 'in hırslı yapısı ortaya çıkar ve kendilerini gizemli bir maceranın içinde bulurlar. Eşsiz Frig heykeline ulaşmak için plan yaparlar. Acaba bu macerada başlarına neler gelmiştir? Ve Mirza Hud... İşlediği cinayetler herkes tarafından bilinir. Üç yıldır dağlarda, ovalarda yaşar. Ama yakalayamazlar. Çünkü Mirza çok iyi saklanır. Mirza Salih'in çocukluk arkadaşıdır. Maceralarına Mirza 'nın ortak olmasını isterler. Çünkü Mirza suç işlemeye alışkındır. Tabi bunu isterken başlarına geleceklerden haberleri yoktur. Acaba ne olacak? Okumanızı tavsiye ederim.
Kibele’nin LanetiCevat Turan · Mona Kitap · 202149 okunma