güzel kitap etkilendim
2021 54. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2021 14:18
Dinler tarihine, muslumanlık dışında da olan butun dinlere ilgim olduğu için bu kitabı çok dikkatli bir şekilde okudum ve şiddetle okunmasını tavsiye ediyorum.Bir zaman makinesi icaad edip özellikle peygaberimizin yaşamış oldugu zamana gitmiş olmak mukemmel olurdu değilmi,kitabın ana karakteri kahramanı zaman makinesi icaad ediyor ve hz isa zamanına gidiyor fakat kitabın kahramanı agnostik görüşlü biri oldugu için hristiyanları kızdıracak şekilde kaleme almış bence hikayeyi,ms 29 yılına hz isanın çarmıha gerildiğ döneme gidiyor ve beklediğini bulamıyor bulduğu isa yardıma muhtaç ve peygamberlikle alakası olmayan biri çıkıyor ve biranda kitabın kahramanı hz isanın yerine geçip o dönemde yaşadığı her şeyi kendi yaşıyor :) okunması tavsiye olunur bir bilim kurgu kitabı keyifli okumalar.
İşte İnsanMichael Moorcock · İthaki Yayınları · 20181,851 okunma
Öldükten sonra bir anda hakikatlerle karşılaşınca ve peygamberlerin söylediğinin doğru olduğunu görünceki bir inançsız kişinin pişmanlıkla dolu o müthiş hali beni daha çok şaşırtır.
okuyankargocu
evet haklısınız özellikle agnostik olan kişilerin kitaplarında çok eleştiri var dinlere karşı söylencek çok şey var ama söylemeye kalksak zaman yetmez