Herkese merhabalar.
Sizlere harika mı harika bir #fantastik kitap ile geldim. Pek fazla bu tarz okumadığım doğrudur. Eskiden hiç okumadım ama şimdiler de en favori tarzlarım arasında olan yerini aldı. Tabi buna böyle okuduğum güzel kitaplar vesile oldu.
Yine bir solukta bir heyecan ile okudum.
Ve hemen devamı çıksa da okusam moduna geçtim. Sevince hemen devamı gelsin istiyor insan. Bir de tabi yorum kısmı var ben sevince spoi kısmını ayarlayamıyorum. Şimdiden ama bu da olmaz ki spoi demeyin.
Kitap dediğim gibi öyle bir heyecan ile başlayıp yine aynı öyle bir heyecan ile son buluyor.
Sayfaları hızla çevireceğiz bir kitap olduğunu iddia ederek yoruma geçiyorum.
Sera henüz 18 yaşında bir genç kızdır. Ailesi hakkında da hiçbir şey bilememekte ve yetiştirme yurdunda büyümüştür. Bir gün biri gelir ve onu bambaşka bir yere götürür. Bunun bir "Kadeh Konseyi" olduğunu kabul ettiğinde ve başladığında ise vazgeçemeyeceğini söyler. Kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünen Sera ne kadar zor olabilir diyerek kabul eder. Ta ki kadehte olan şeyin kan olduğunu öğrenene kadar. Ama bundan geri dönüş yoktur. Üstelik soyu ve ailesi hakkında da bir şeyler öğrenebilecektir. Bedeninin ona ipucu verilmesi beklenir ve nihayet o an gelir. Ailesini bulduğunu düşünür ama ona bunun düşmanının kanının olduğu söylenir. Çünkü kan tepkiyi düşmana karşı veriyordur. Şimdi ise onu iyi bir şekilde Kadeh Savaşçısı yapma düşmana karşı zafer kazanmak için donatma zamanıydı.
Sera bu zamana kadar ait olmadığı yerde olduğu için de gücünün ve yeteneğinin farkında değildi.
Tabi şimdi daha da fazlasının olduğunu biliyor.
Bu Savaş da ölmemek için öldürmesi gerekiyordu.
Ama hiçbir şey kolay olmayacaktı...
Ahhh Sera ahhh sen nasıl bir seçim yaptın dediğim bir son oldu elbette şimdi devamını bekleme zamanı...
Okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Ba-yıl-dımmmm