2021 107. kitabı
#seldokudu #yıldızlıçukur Herkese merhabalar. Sizlere yeni ve severek okuduğum bir kitap ile geldim. Bir #öykü kitabı. Öykü kitaplarını her zaman bir ayrı sevmişimdir. Çünkü beni bir kitap içinde birden fazla yolculuğa çıkarıyor. Kitabımızın içerisinde 5 #öykü yer alıyor. Çukur neden kazıldı ve yıldızlar neden çukur kazılmadan görünmüyorlardı? İşte bu soruyu sorarak aralayın kapağı diyor kitap bende tam olarak öyle yaptım. Ben sizin için 2 #öyküden kısaca bahsetmek istiyorum. #AilemizinTuhafTamiratı İsteği yalnızca bir aile yadigarı gramafon tamir etmek olan adam neler yaşayıp? Neler yaşatır? Dersiniz... #YıldızlıÇukur Kitaba da ismini veren ve bu ismi kesinlikle en güzel şekilde tanıyan, yansıtan bir hikaye. Ömer ile eşi Süheyla'nın hikayesi. Bir kavga ile her şey değişir. Ömer bunu kavganın bir daha tekrarlanmaması için bir şeyler yapma kararı alır. Bir gece arabasının kaputuna bulaşan kan lekelerini temizlerken buluyor kendini ve kısa bir geçmiş yolculuğuna babasının ona ve ailesine yaşattığı anlara doğru yolculuğa çıkıyoruz. Okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Yıldızlı ÇukurSalih Tokgözoğlu · Epona Kitap · 202118 okunma