2021 12. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2021 20:59
Ah Anne! Ruhuma ilkbahar gibi geldin.. Tüm özgünlüğünü herkese rağmen en iyi şekilde koruyabildin ve değişimi yok olmak değil gelişiminin bir parçası yaptın. Bir sürü aksilikler oldu, hepsini en güzel şekilde değerlendirdin. Artısıyla eksisiyle hayatı kabul ettin. Hepsinin ardından güzel olasılık ve umutlarının karşında yıldız gibi parlamasına izin verdin. Ruhundaki hayat enerjin ve neşen tüm susturulmuş ve sinmiş ruhlara çiçek açtırdı...benim direnen ruhuma da. Kitabın sürükleyici enerjisi başka bitiş enerjisi bambaşka oldu içimde. Yüreğim yeni kanatlarını açmış pırpır etmeye can atan kelebekler gibi... Hayata bu denli hayal gücüyle bağlı, tutkulu, sevgi dolu ve bir o kadar da sevgiye aç bir çocuğun duygu ve düşüncelerinin, yetiştirilmesinde rol oynayan faktörlerinin, altında yatan sebepleriyle birlikte sunulduğu çok akıcı ve etkileyici bir kitap Yeşilin Kızı Anne. Hem hayal üstü gibi hem hayatın çok içinden duygular hissettiriyor insana. Tüm nahif ve güzel mesajlarıyla.. duygularını çok yoğun bir şekilde yaşayan bir kız çocuğunun hayatını, duygularını normal sınırlarda yaşayan insanların ise bu kıza olan şaşkınlığını zevkle okuyacaksınız.
İnsan ve Duygular
Yeşilin Kızı AnneL. M. Montgomery · Ephesus Yayınları · 202017,9bin okunma