2021 124. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2021 22:58
Komutan Martin Servaz serisinin ikinci kitabı ilk kitabı gölgede bırakarak okundu ve bitti eyy dostlar.. Öncelikle bir kaç sitede serinin ilk kitabı Buz dan bağımsız da okunabilir yazılmış, ama bence kesinlikle hayır, okunamaz! Zira ilk kitapta bir sebeple akıl hastanesinden kaçan psikopat seri katil Çember içerisinde de bolbol geçiyor. Martin Servaz, geçmişte tanıdığı bir kadından telefon alır. Oğlunun zor durumda olduğunu ve ona yardım etmesini ister. Hugo, öğretmeninin evinin bahçesinde sırılsıklam bir haldedir. Öğretmeni ise banyo küvetinde vahşice öldürülmüştür. Polislere ısrarla hiç bir hatırlamadığın söylesede bir numaralı şüpheli olmaktan kurtulamaz. Martin Servaz soruşturmayı üstlenir ve kimsenin görmediği şeyleri görme konusundaki yeteneği ile olayın bir öğretmen cinayetinden daha büyük olduğunu keşfeder. Zeki katil/katiller ve zeki dedektiflerle dolu aksiyonu bol kitapları seviyorum. İlk kitabı da çok sevmiştim ama bu kitap sullar seller gibi sürüklüyor insanı. Düşünün ki birden fazla alıntı paylaşmayı seven ben alıntı almayı unutmuşum Polisiye gerilimde tartışmasız önereceğim serilerden biri olarak mutlaka OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle 🦋
ÇemberBernard Minier · Pegasus Yayıncılık · 201570 okunma