Hayırlı günler sevgili okurlar,
Sizi 3 saat boyunca uğraştığım çok emek verdiğim çizimimi yorumlamaya,eleştirmeye davet ediyorum. Merak etmeyin yorumladığınızda kıyamet falan kopmıyacak.d
Çizimden nasıl bir çıkarım yaptığınızıda belirtirseniz sevinirim,unutmayın sanat sizler için var.
resimyukle.io/r/Dfhw860Mnx
Şimdiden teşekkürler🍀
Kardeşim kimmiş o insanlar merak ettim. Şimdi ben buraya büyük alimlerden ayet hadis tefsirleri yazacağım ama kalbinizdeki resim aşkından dolayı halen inkara devam etmenizden korktuğum için yazmayacağım kendiniz daha iyi araştırın inşaAllah. Allah'a emanet olun.
İlk once bir başım dönmedi, gözüm kararmadi desem yalan söylemiş olurum 🤭 tabii, bu işin şakası. yanlış hatırlamıyorsam bir kaç çizim daha paylasmistiniz ve bu ciziminizi de yine çok başarılı buldum 👌 elinize emeğinize sağlık 🙏🌸
Evet paylaşmıştım ,genelde sürrealizme değinmeyi insanların düşünmelerini öğrenmeyiok seviyorum. Çizimi beğenmeniz beni çok mutlu etti. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Bir kafa için fazla yüz var. Keşke her bir yüzün yansıttığı bir duygu olsaydı, böylece insanı özetlerdi. Teknik olarakta pek anlamıyorum ama gözlere dikkatli bakınca boyutu tam yedirememişsin gibi. Ama genel olarak güzel.
Çok güzel olmuş eline emeğine kalemine sağlık.En sağdaki burnun üstüne de bi göz atıp tıpkı en soldaki gibi yana baksa canavar hissi uyandırabilirmiş ☺️
Çok güzel olmuş gerçekten ama sana bir tavsiye bu tarz foto lar yaparak para kazanan insanlar var isterseniz sizde değerlendirin mesela birinin fotoğrafını yapıp çerçeveletip parayla satabilirisiniz veya ünlü insanların fotolarını çizip sosyal medya hesabında paylaşıp çok kişi gördümü onlarda ister ve yine para kazanabilirsiniz yane bir yetenek var onu değerlendirin derim müthiş olmuş ellerinize sağlık bir ricada bulunacam benim fotomuda çizermisiniz?