2021 41. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2021 23:20
Doğruyu söylemek gerekirse kitaba romanlara olan merakımdan başladım.Roman dediysemde calgılı çengili oynayıp azla mutlu olan neşeli insanlar varya iste onlar. Ama karşılaştığım konu cok sevdiğim bir diziyle birebir aynıydı.Gönül çelen dizisi kitabın konusuyla aynı konuyu işlemiş gerçekten diziyi de cok beğenerek izlemiştim kitapta Şems adında bir istanbul beyfendisi var kendisi kültürlü bir Ses eğitmeni. Şems birgün arkadaşlarıyla birlikte bir eğlenceye katılır.eğlenceye bir grup romanda gelir kendi hallerinde eğlenirken şemsim gözü bir bayana takılır.Ziba adındaki bu bayan oldukca yeteneklidir .Şems bayana egitim vermeyi teklif eder.Ailesiyle birlikte yaşadığı yalısına taşınırlar hikaye aslında burda başlar.Şemsin ailesiyle yaşadığı karmaşayla beraber Zibanin zamanla g üzel kültürlü ve mukemmel bir sanatçı olması Şemsi ona aşık eder.kitabın olay örgüsü hakkinda bilgi vermek istemem ama eğer gönül çeleni izlemediyseniz kitabı mutlaka okuyun.Yazarın kusursuz diliyle harmanlanmış kültür çatışması bununla birlikte herşeye rağmen yaşanan saf ve temiz aşk .Keyifli okumalar..
ÇingeneAhmet Mithat Efendi · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20213,990 okunma