2021 133. kitabı
İyi günler sizlere çok sevrek okuduğum bir kitapla geldim. Öncelikle kitao hakkında bilgi vermek istiyorum, kitap polisiye ama başka türleri de kapsıyor diyebilirim. Açıkcası kitaptaki baş, kahramanın yerine kendimi koymadan yapamadım ve ne kadar zor bir hayat olduğunu ama bazen de iyi şeylere sebep olmanın mutluluğunu yaşadım, neyse ben daha fazla uzatmadan yorumuma geçeyim. 🤭🤭🙈🙈 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Anne ve babası vefat eden Mercan doğuştan üstün yetenekleri olan bir genç kızdır. Ve bu yeteneğini değerlendirmek için meslek olarak olay yeri inceleme polisliğini seçer. Farklı olaylara ve cinayetlere bakar buraya kadar her şey normaldi. 🙈🙈 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Bir gün Komiser arkadaşı Asu arar ve acil yardım ister. Mercan olay yerine gittiğinde işlenen cinayette bir tuhaflık olduğunu anlar, ve araştırmaya başlar. Bundan sonra olaylar da başlar. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫Mercan'ın bir de ev arkadaşı (aynı zaman da ev sahibi) da vardır ama o da gizemli. Bu cinayeti araştırırken Mercan'ı sürpriz beklemektedir vr bu sevindirici değildir. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫❓Ev arkadaşının gizemi nedir? ❓Mercan nasıl bie güce sahip? ❓Karlılaştığı süpriz nedir? ❓Kim, neden cinayeti işledi? 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Bu soruların cevabı ve dahası bu güzel kitap da mutlaka okuyun derim. 🔫🔫@paranayayinlari 🔫🔫@tugbacuezgundogan @azuyucokoku #durugörümserisi. #durugörümserisisu #hobimportrait #hobimreels #hobinizhobimolsun #hobimreels #vuslatinkitapkurtlari #vuslatınkitapkurtları
SuTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınevi · 202137 okunma