2021 25. kitabı
Okunma: 16 Ekim 2021 09:34
Merhaba sevgili okur 🌼 Sıcacık bir roman okudum. Keyifliydi. Yazarı tanıdığımdan dolayı kitabı alırken tatlı hüzünlerle karşılaşacağımı biliyordum fakat beklentimin de üstüne çıktı. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve sevgili İclal Aydın’ın kalemini ziyadesiyle sevdim. Dünyada yaşıyoruz düalite içerisindeyiz , zaman zaman down olduğumuz dönemler olabiliyor, işte tamda öyle bir dönemde alıp okumalık, sizi daha optimist olmaya teşvik eden bir roman. Türkan, Dönüş ve Derya, bu üç kız kardeşin tatlı hikayeleri anlatılıyor. Sürekli tatlı ve sıcak dediğime bakmayın aynı zamanda hüzünlü de. Üç kızdan da ayrı ayrı dinliyoruz bu sayede önyargıyı kırmayı da aşılıyor kitap aynı zamanda “fark edene”. Yer yer sesli güldüm , ilahi günahsız Mesut çok tatlısın :) Mesutun olduğu kısımları ayrı bir sevdim 🤗 İncelemelerimde kitap içeriğinden bahsetmeyi sevmem, etki bırakmak istemem herkesin aldığı farklıdır. Bu kitabı dayanamayıp anlatmak istiyorum ama tutucam kendimi :) Kalemine sağlık sevgili İclal Aydın. Diğer kitaplarına elim gidicek bundan sonra eminim. Herkese keyifli okumalar
İnsan ve Duygular
Üç Kız Kardeşİclal Aydın · Artemis Yayınları · 202011bin okunma