2021 98. kitabı
~ Bir çocuk düşünün ; uçurumun kenarında düşmekte olan bir köpeğe fazlasıyla ilgi gösteriyor ve o köpeği kurtardığını hayal ediyor. Bir anda nasıl oluyorsa düşündüğü şeyi anlık yapmış oluyor. Farkındayım fazlasıyla ilginç ancak Michael tam da böyle bir çocuk. Üstün yetenekli olan , ancak kendi de tam bu yeteneğinin farkında olamayan bir Hayal Mühendisi. Kafasında düşünüyor; tasarlıyor ve anında gerçekleştirirken buluyor kendini . Aslında Michael’in babası da Üstün yetenekleri sahip olan biri. Görünürde yetenekli bir yazılım mühendisi ancak bunun yanı sıra karşısındakinin ruh halini ölçüp yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyor. Yani bu üstün yetenek babasından oğluna Miras olarak kalıyor. Kara bir Miras… Babasını bu gizemli gücü sayesinde, Klimt isminde bir adam onunla çalışıyor. Ancak yazılım görevinin yanı sıra bu gücü de kullanılıyor. Derken bir anda baba sırra kadem basıyor. Öldüğünü düşünen aile, bir zaman sonra gizemli bi bakıcı tarafından; Michael’i yine o adama götürüyor. Bu adam ayrıca da UNİCORNE örgütünün de başı. İyi de Klimt bu aileden ne istiyor ? İşin en garip kısmı da Michael’a babasının hayatta olduğunun garantisini veriyor… Bakalım babasından kalan bu Kara Miras ile Michael’i nasıl bir gizem bekliyor? Serinin devamını heyecanla bekliyorum. Ama size tamamlanmasını beklemeden bu kıtabı hemen okumanızı tavsiye ediyorum Epsilon Yayınevi @aslituncy #mervebookblog
Kara MirasChris D'lacey · Epsilon Yayınevi · 202177 okunma