···Okunma: 20 Ekim 2021 19:20 Sevgili Bahri Karaçay hocamızdan okuduğum ilk kitap olan Mutlu Beyin beni beynimizle ilgili güzel bir yolculuğa çıkardı. Beynin gizemli dünyasını okudukça etkilendiğimi söyleyebilirim. Kitap beyni kategorilerle inceliyor. Örneğin; gizemli beyin, mutlu beyin, okuyan beyin, aşık beyin gibi. Okurken bol bol notlar aldım ve hocamızın mutlu olmak adına, hafızayı güçlendirmek adına yazdığı satırları kesinlikle uygulayacağım. 1450 gr lık organımızın küçük ama işlevi çok büyük içerisinde birbirinden farklı bölümler, olaylar ve gizemler var. Ayrıca hocamız kitapta yazmış olduğu bölümlerde mutlaka yapılan deneylerden ve deneylerle ilgili sonuçlardan bahsetmiş. Bir çok deneyden ve hastalıktan oldukça etkilendim. Yüzleri tanıyamayanlar, yaşadığı hiç bir şeyi unutmayanlar, en korkutucu olay ve yerlerde bile asla korkmayanlar… Bu insanların neden böyle olduğunun açıklaması her başlığın altında var ve hocamızın ilk kitabı olan Yaşamın Sırrı DNA kitabını da mutlaka okuyacağım. Hem tavsiyeler alıyor hem bilgi ediniyorsunuz kesinlikle herkese okuması için öneririm.