2021 4. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2021 22:41
•SPOİLER İÇEREBİLİR. DİKKAT! Leyla ile Mecnun.. Aşk deyince çoğu kişinin aklına gelen iki karakter. Diziyi izleyen çoktur ama kitabını okuyan çok az kişi vardır muhtemelen. Bende ise tam tersi:) Diziyi izlemediğim için arkadaşımın kesinlikle kitabını okumalısın diyip kitabı elime vermesiyle kitabı okumaya başladım ve bitirdim. Yazar kitabı sokak ağzıyla yazdığı için yazım yanlışları vardı ama karakterlerin tatlılığı yazım yanlışlarının bi' nevi örtüyordu. Kitabı okurken karakterleri benimseyip sevmeye başlıyorsunuz, benimsedikçe kitap daha çok hoşunuza gitmeye başlıyor. Olur olmadık yerlerde ters köşe yapıp kahkaha atmanızı sağlıyor. Sırf karakterlerin aralarındaki samimi diyalogları için bile okuyabilirsiniz bu kitabı :)) Yalnız kitabın sonu çok saçma bitti. Gerçekten ters bi köşe yaptı ama hiç gülünecek bi tarafı yoktu. Bu konuda yazara çok sinirlendim. Tamam ters köşe yaparsın da bu kadar olmaz be yazarcım . Ağlatacaktın beni yahu.. Kitaplarda mutlu sonlara alışığız hatta bi kitabın sonu mutlu bittiyse aklında kalma olasılığı daha azdır mutsuz biten bi sona göre . Bu kitapta yazarın sevdiğim karakteri öldürmesiyle aklıma kazındı. Ah Yavuz ,Zeynep ile mutluluğunuzu okuyamadık kitapta. Umarım dizide öyle değildir.. Bu arada yazar bey, kitabın sonlarına doğru gelince bi yoruldunuz galiba. Zorlama olmuş gibiydi çünkü okurken çok sıkıldım. Zaten (sevmediğim) ters köşeyi de o zorlama kısmından sonra yazmışsınız. Neyse arkadaşlar aslında inceleme yazmayacaktım ama içimi dökmek istedim çünkü bu kitap hiç istediğim gibi bitmedi. Bi nevi burda sinirimi attım biraz :D ..
Leyla ile MecnunBurak Aksak · Küsurat Yayınları · 201817,6bin okunma