2021 83. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2021 20:11
Kitabın Adı: Muhtemel Olasılıklar Kitabın Yazarı: @gulcavunttt Yayınevi: @ikinciadamyayinevi Sayfa Sayısı: 112 Güzel bir pazar akşamı, güzel bir kitap yorumu ile eşlik etmek istedim siz değerli takipçilerime.📚Hepinize kocaman merhabalar, huzurlu akşamlar. @ikinciadamyayinevi baskısından çıkmış değerli @gulcavunttt kaleminden Muhtemel 📚Olasılıklar çok güzel bir eserdi. Yoruma geçmeden önce , çok rica ediyorum hemen gelsin ikinci kitap. Aylin , psikoloji okuyan bir üniversite öğrencisi. 📚Okulun son senesi erkek arkadaşı Ali'nin evlilik planları var iken Aylin evlenmek yerine yeni kültürleri, yeni insanları, dinleri tanımak ve bunun için araştırmalar yapmak ister. 📚Bunu Ali'yi kırmadan söylemenin planını yaparken uzun yıllardır arkadaşı olan Selin ile bir çare bulmaya çalışırlar. Selin farklı bir dine mensuptur ve Aylin bir süre Selin'in evine misafir olarak Hristiyan kültürünü tanımak için araştırmalar yapar. 📚Artık kararı kesindir, bu konuda gereken her şeyi yapacaktır. Dedesinin ani hastalığı sebebi ile eve dönmek zorunda kalan Selin acil olarak dönmek zorunda kalır.📚Dedesi vefat eder ve Selin'e mektuplar bırakmıştır ve bu mektupları okumasını ister. Selin için bu mektuplar yepyeni bir hayatın başlangıcı olur.📚 Ve sizi bambaşka bir dünyaya götürecek bir seyahat ile Selin Bangkok'a gider. Onunla beraber ben de gezdim o yerleri, o kültürleri tanıma şansım oldu.📚 Hem Selin'in hikayesini okuyoruz hem de çok güzel bir seyahat şöleni sunuyor yazar bu eserde bize. Rehberi Talia ile beraber şehir şehir gezerken birçok bilgi ile sonunda ülkeye döner ve kendi kliniğini açar.📚 Bir sabah kliniğin kapısını eli kanlar içinde kalan bir adam çalınca işler çok farklı bir boyuta taşınır. 📚 Peki bu kapıyı çalan adam kimdir ve neden elleri kan içindedir? Neden sabahın köründe Selin'in kliniğinin önünde bulur kendini?📚 Soruların cevabı hepsi bu güzel eserde. Çok severek okudum, tavsiye ederim herkese. Özellikle gezi yazısı severlerin ayrıca tercih edeceği bir eser Muhtemel Olasılıklar. 📚 Yeni eserlerde görüşmek üzere değerli kitap dostları sevgi ile kalın ve kalbinizin bir köşesine kitaplar dizmeyi unutmayın...📚📖 #muhtemelolasılıklar #kitapyorumu
Muhtemel OlasılıklarGül Çavunt · İkinci Adam Yayınları · 20213 okunma