2021 140. kitabı
Klişeleri severmisiniz? Ben ayarı kaçmadığı taktirde severim.Eğer klişeleri bolca seviyorsanız bu kitap tam sizlik. Spolier vermeden biraz kitabın konusundan bahsedeyim sizlere. Esas oğlumuz Ateş kendinden emin, gece hayatına düşkün, çocukluk travmaları olan, şirket sahibi ve yakışıklı bir adam. Esas kızımız Derin ise okulunu dereceyle bitirmiş,eski erkek arkadaşından sağlam bir darbe yemiş ve tek derdi hayatını kendi ayakları üzerinde yaşamak olan mimarımız. Bir yanlış anlaşılma sonucu iş görüşmesine gittiği şirkette Ateş ile çok alakasız bir konunun üstüne denk gelerek görüşüyor. Bu dakikadan sonra yanlış anlaşılmalar, bolca süründürmeler başlıyor. Yan karakterlerimiz olan şımarık oğlumuz Melih ile onun kararlı duruşunu yıkan Pınar 'ın sevdasınada şahit oluyoruz bu kitapta. Anlayacağınız bir zengin ve şımarık erkekler ve onları sevda ile dizginleyecek normal yaşamlı kadınların kitabı bu. Uzayan kısımlar hariç kurgu bir yerde inatlaşma ve ters köşe ile beni kendine bağladı yalan söyleyemem. Baştaki işlenen konuyla devam etmediği için ben sevindim bile diyebilirim. Ama uzatmalar, süründürmeler bir yerden sonra gerçekten fazlaca yordu. Gel-git türü gereksiz detaylı ilişkileri sanırım hiçbir zaman sevemeyeceğim. ‍️ Kalemiyle ilk kez tanıştığım için yazarın anlatım dilinden de bahsetmek isterim. Kitap ne kadar uzun olsa da bir o kadar akıcıydı. Sonunu tahmin etsem bile kendini okutturmadı diyemem. Benim çıtır - çerez diye tabir ettiğim bir türdü kesinlikle. Klişeleri seviyorsanız kaçırmayın derim.
Derin AteşNazlı Ozan · Arunas Yayıncılık · 201960 okunma