Selam millet ️
Bir pazartesi gününden herkese merhabalar
Kimler pazartesi sendromu yaşıyor yazın bakalım aşağıya
Melis Ünler nın başlattığı harflerle okuyoruz etkinliği (S harfi bu ay) için #sonbaharkokusu kitabını seçtim.
#brendanovak kalemi ile de tanışmış bulunmaktayım. Baktım yeni kitap çıktı hemen seriyi tamamladım.
Kitabın konusuna gelecek olursak ;
Ünlü olan Hollywood yıldızı Simon O'neil eşinden boşanmıştır fakat oğlunun velayetini almak için sorunlar yaşıyordur. Magazinde kendisi için çıkar haberlerde buna hiç yardımcı olmuyordur. Çalıştığı halkla ilişkiler uzmanı Gail ile yaşadığı sorunlar nedeni ile ikisi de çıkmaza girer. Herkes kendini kurtarmam amacı ile anlaşmalı bir evliliğe imza atarlar.
Simon oğlunu alacaktır, Gail ise şirketini kurtaracaktır. Ama iş birlilte yaşamaya gelince anlaşmadaki gibi ilerlemez.
Kitabın yorumuna gelecek olursak ;
Çok güzel naif ilerledi kitap. Sonunu mutlaka tahmin ettiğiniz ve tahmin ettiğinizdeki çıkınca mutlu olduğunuz bir kitaptı. Gail ile Simon'un konuşmaları beni çok eğlendirdi. Dili de kitabın gayet akıcıydı.
#alıntı
"Bazen gerçek bir hayat yaşamak için iyi rol yapmak gerekir.
#birfincankitaplikileokuyoruz #martıyayınları #heraybirmartı @heraybirmarti @martiyayinlari #romantikkitap #okuoku #indirim #çekiliş #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #kitap #book #bookstagram #okudumbitti #bookphotography