#seldaileoku
#okudumbitti #kitapyorumu
️Herkese merhaba, bugün sizlerle bir hastaneye gideceğiz.Ama bu hastanede deli adam bulmak zor.Haydi yoruma bekliyorum.
Bekir ve Engin kardeşler,nehir kenarına balık tutmaya giderler.Bulundukları bölgede bir rivayete göre mistik olaylar dönüyordur.Babası oğullarına asla o yoldan geçmemeleri için sıkı bir öğütte bulunmuştur.Ama dönüş yolunda işler hiçte iyi bir hal almayacaktır.Karşılarına çıkan yılanı öldüren Bekir için hayat bundan sonra tam bir dehşet olacaktır.Yalnız o dehşetin sahibi yine Bekir olacaktır.Yaşanılan o korkunç geceden sonra Bekir'in akıl sağlığının yerinde olmadığı görülmüş ve Sedef Adası Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kapatılmıştır.Ali,Filiz ve Cengiz sağlık Bakanlığı tarafından kurulan bir denetim grubudur ve adaya gidip Bekir için gereken kararı vereceklerdir.Verecekleri bu karar ile tüm dengeler değişecek,gece gelen ile hayatları hepten alt üst olacaktır?Hazır mısınız?
️Babaları neyi tembih etti?
️Bekir'de nasıl bir değişim oldu?
️Yılan'daki gizem neydi?
️Bekir'in yaptığı vahşet neydi?
️Bekir'in kardeşi Engin'e ne oldu?
️Bu hastanede neler dönüyor?
️Gece Gelen'in gizemi ne?
️Ali,Filiz ve Cengiz'i bekleyen son ne?
Size tonlarca soru sorabilirim ama taşlamanızdan korkuyorum.Ben kitap okumadım sanki bir korku filmi izledim.Bu kadar mı güzel olur?Abartmayı sevmem ama cidden yazarın ilk kitabı olmasına rağmen,anlatım dili, kurgusu, geçmiş gelecek döngüsü çok iyiydi.Polisiye kitap okumanın faydalarını da gördüm.İlk başta o malum şahsı çözdüm.Var bunda bir bit yeniği dedim ve oldu da.Ya Ali sen Polis olmalıymışsın.Analizleri son derece iyiydi.Ama o son neydi öyle yarabbi.Hiç beklemiyordum.Ah bu kötülük hiç bitmez.Fazla ayrıntıya girmiyorum.Devamını kitaptan okuyun.Gerilim dozunu bir tık daha fazla isterdim.Bu kitaba yakışırdı.Herkese keyifli okumalar diliyorum.
Dipnot:Lütfen büyük sözü dinleyin,ıssız yerlerden geçmeyin,duyduğunuz seslere cevap vermeyin ve en önemlisi gölgelerden uzak durun.Hangi surette olacağını bilemezsiniz.