Baş ucu kitabı
2021 5. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2021 22:13
Sevdiğim tüm kadınlara armağan etmek istediğim bir kitap oldu; baş ucumda kalacak, kendimi her yalnız ve güçsüz hissedişimde tekrar sayfalarını aralayacağım muhtemelen. Yavaş, üzerinde düşünülerek ve okuduklarını hissedip derinlere inerek geçiyor sayfalar. Ve yıllarca dolabımda durup tam da en ihtiyacım olduğu zamanda beni oku diye çağırdı, resmen bunu hissettim. İşte şimdi vakti geldi diye düşünerek başladım ve okudukça o hissin vahşi kadının sesi olduğunu anladım. En ihtiyacım olduğu anda geldi. Önce kadınlar, sonra erkekler okumalı. Kendi özünü benliğini kaybetmış olarak yaşayan ama en çok da kendini arayan bir ruh okumalı. Ben kendimi bulma yolculuğumda bu kitaba rastladığım için şanslıyım. Umarım benim gibi olan diğer kadınlarda aynı şansa sahiptir. "Eğer dışarı çıkıp ormana gitmezseniz asla bir sey olmaz ve hayatınız da hiçbir zaman başlamaz. " Ormandaki kurttan korkmayın, orada bizi bekleyen bir vahşi bir ruh var.
İnsan ve Duygular
Kurtlarla Koşan KadınlarClarissa P. Estes · Ayrıntı Yayınları · 202110,7bin okunma