Kuantum ,Fizik ,zaman gibi konularda bilgilendirici bir kitap.
Eren 8 yaşında annesi ile yaşarken babası zannettiği bir adam gelir ve annesini alıp gider. Ardından işlenen bir cinayet sonrası annesi ile babası bu cinayet’ten aranmaya başlar. Yalnız kalan Eren kimsesizler yurduna yerleştirilir tek istediği annesine kavuşmaktır. Katile ulaşamayınca çocuklarına ulaşmak isteyeceklerini düşünerek polis çocuğu sürekli takibe alır. Eren’in konuşması ve bildiği birşeylere ulaşmak için Psikolog yardımı İçin Güneş’e gitmeye başlar.Güneş birgün sahafta kitap alırken Dünya adında bir Fizikçi ile tanışır kahve içmek için sahaflardan çıktıklarında patlayan bir ses ile gözünü kapatan Güneş kirpiklerindeki ve ağzındaki kanın metalik tadıyla gözünü açtığında az önce tanıştığı adam yanında başından vurulmuştur. Daha neler okuyacak şok olucak ve şaşıracaksınız zamanda yolculuğa inananlar hadi o zaman sizlerde zaman makinasına atlayın Fil Saati’ ne bırakın herşeyi.
Kitabı okurken aralarda Fil saati ve kuantum hakkında artı bilgiler öğrenmek için araştırma yaparken Kitaptaki karakterlerin isimlerinin bile özellikle seçilmiş olduğunu öğrendim. Dünya ,Güneş,Merih,Lahza ( Zamanın bölünemeyecek kadar kısa olan parçası)’mış
⏱ Eren Kimdir ?
⏱ Katil’in gerçek amacı nedir?
Heryer kitapta .Sevgiyle ve kitaplarla kalın..Ve hep mutlu huzurlu sağlıklı olun.️