2021 23. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2021 02:19
Hüzünlü bir barış bu sabahın getirdiği. Güneş, kederinden gösteremiyor yüzünü. Gidip uzun uzun konuşalım bu üzücü şeyleri, Kimi bağışlanacak, cezalanacak kimi. Daha acıklı bir öykü yoktur , bunu böyle bilin Bu öyküsünden, talihsiz Romeo ve Juliet'in... Yüzyıllar geçmesine rağmen hala kendisini heyecan ile okutabilen bir eser. Ayrıca tiyatro sahnesinde izlemeyi de çok istiyorum. Sonunu bildiğim halde yine de merak duyarak bir solukta okumak istedim. Insanoğlu her yüzyılda da aynı sanırım. Evlatlarını kendi uzantıları olarak görüp , kendi istedikleri seçimleri yapmalarını istiyorlar hala. Evlatlarımızı ayrı bir birey olarak görüp onlara saygılı olmayı hangi yüzyılda öğreneceğiz bilmiyorum. Ayrıca aşk hikayesi okumayı seviyorum. Aralarındaki konuşmalar beni çok etkiledi. Kelimelerin nasıl da efsane kullanıldığını bir kez daha okumuş oldum. Bu eseri değerlendirmeye yetkinliğim yok ancak bir birey olarak herkes okusun diyebilirim.
Romeo ve JulietWilliam Shakespeare · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202475,9bin okunma