2017 3. kitabı
Okunma: 03 Mart 2017 06:39
Eveet incelemeyi henüz daha yeni yapabileceğim . cok detaya girmeyeceğim sadece yeri geldi Macideye , bazen yeri geldi Ömere , bazen de Bedriye oldukça üzüldüm .. Bazı sayıları okurken ' Ömer neden böyle yapıyosun yaaa ' diye bağırma isteği hissettim . Macideyi hiç şüphesiz cok sevdi , Macide de aynı şekilde ( Spoiler içermektedir çünkü Ömerin yaptığı onca seye rağmen yanında kaldı ve kalmaya devam etti ta ki en son yaptığına kadar ) bunu okurken zaten hissedebiliyorsunuz . Kitabın sonu beklediğimizden farklı çıkıyor . Bu kitapla bizlere çok güzel mesajlar veriliyor , ve yine tabiki okuduklarımız arasına Sabahattin Alinin muhteşem kaleminden , muhteşem bir kitap daha ekleniyor . artı gerçek hayatımızdaki bizle tamamen aynı olan belki davranış , belki düşünce .. Belki hepimiz bir Ömeriz ve belki Ömer bizi bize yansıtan bir araç , bir varlık .. İçimizde gercekten şeytan var mıydı ? Yoksa biz hatalarımızın üzerini örtmek ve suçu kendimizden atıp rahatlamak için ( eğer varsa ) ' İçimizdeki Şeytan ' a mı sığınıyorduk ?
İçimizdeki ŞeytanSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2019208,8bin okunma