2021 7. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2021 00:28
Selam arkadaşlar Kitabı son zamanlarda çok duyuyordum. Pandemide olduğumuz içinde ilgi mi çok çekti. Kapak tasarımı özellikle okumalısın dedi bana. Fakat beni saran bir kitap olmadı. Aslında ilk okumaya başlarken pandemin başlarında hissettiklerimi gördüm ama okumaya devam ettikçe tekdüze ilerlediğini fark ettim . Kitabın konusu ise dünyanın sonu gelmiş, Çin’den çıkan Shen Humması New York’a kadar ulaşmış, aileler şehri terkederken büyük şirketler tazminat teklifleri ile geride birkaç çalışan bırakıp kepenk kapatmıştır. Salgından kaçanların boşalttığı şehirlerde, sayılı sağlıklı insan ve hummalılar kalır. Hızla yayılan ve ölümcül olan salgın sırasında geride kalan bir kaç kişiden biride Candacedir. Candace'de aslında Çinli bir ailenin kızıdır. Şehir tamamen boşalana kadar New York'ta kalan Candace blog sayfasında hayalet şehirle ilgili paylaşımlar yapar. Bir süre bu şekilde devam eden Candace eni sonu şehri terk eder. Kitaptaki olayları Candace anlatacak onun gözüyle okuyup yorumlayacaksınız. Benim için orta derecede bir kitaptı. Herkese keyifli okumalar dilerim
SalgınLing Ma · İthaki Yayınları · 2020437 okunma