2021 123. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2021 01:00
“Korkunun karanlığa çaresi var mıdır?” “Kendine inancı olan kadınlar,düşündüklerini söylemekten çekinmezler ve güçlü kadınlar,başka insanları memnun etmek adına,inanmadıkları fikirleri de ileri sürmezler..” “Hazır ol yada olma gelecek aynı şekilde gelecek.” Bade onun denizini aşıp bataklığında boğulmaya razıydı.Çünkü korkunun karanlığa çaresi yoktu.Doğan karanlıktı, karanlığın içindeydi.Tehlikeli düşlerinin sonuna gitmek için elinden geleni yapacaktı Bade kararlıydı.Sevgi herşeye değerdi sevgi emekti…Doğan ve Bade İstanbul’un köklü ve güçlü ailelerinden İkisinin çocukları.Güçlerini pekiştirmek adına ve menfaatleri için iki aile anlaşarak çocukların evlenmesine karar kılıyor.Tabi Doğan bu evliliğe tamamıyla karşı.Bade ise zaten uzun yıllardır bu evliliğin olacağını biliyor ve içten içe Doğan’a hisler besliyor.Doğan despot asabi bir karakterken hırsla kinle bu evlilik yürüyecekmi,Bade onu kazanmak için çabalarken buna ne kadar dayanabilecek. Tabi bu köklü yer altı dünyasının ünlü ailelerinin güçleri olduğu kadar düşmanlarıda var.Birbilerinde aşkı yaşamaya başlarken etraflarındaki soğuk savaş gün yüzüne çıkmaya başlayacak.Bakalım karakterlerimiz kendi masallarımı yazabileceklermi verecekleri hayat mücadelesinin sonunda galip çıkacaklarmı… Yazarın kalemi akıcı,betimle hiç yok düz bir yazıyla yazılmış.Başlarda pek olaysız durağan ilerlesekte,ilerledikçe aksiyon ve kaos kendini göstermeye başlıyor.Geçmişten gelen sırlar ve gizemli düşmanlar ortaya dökülüyor ve heyecan hız kesmeden devam ediyor.Aksiyon ve romantik tarzda eserleri seviyorsanız tercih edebilirsiniz
Tehlikeli DüşlerSelda Keser · Dokuz Yayınları · 2021104 okunma