2021 110. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2021 22:00
Üniversite son sınıftayken bir tevafuk eseri Nureddin Yıldız’ın sohbetine katılma fırsatı bulmuştum. Kitap o zamandan beri okunmayı bekliyordu. Ancak bir türlü okumak nasip olmamıştı. Bazen bazı şeyler gerçekten olması gerektiği zaman olur ya. Bu kitabı okumak da benim için öyle oldu. Okunmak için en doğru zaman şu anmış gibi sanki. Kitap Nureddin Yıldız’ın Ankara Hacı Bayram Camii’nde haftada bir gün yaptığı sohbetlerin kitaplaştırılmış hali. Toplamda her biri farklı bir konuyu ele alan 13 sohbete yer verilmiş. Kişiye ne lazımsa karşısına o çıkarmış. Ben de okuduğum sayfaların büyük kısmında “Tam da bugün düşündüğüm şey” hissine kapıldım. O nedenle bana çok iyi geldi. İyi gelmesinin yanında birçok konuda da kendimi muhasebe etmeme katkı sağladı. Benim tercihim okumaktan yana olsa da Nureddin Yıldız’ı okumak değil dinlemek isteyenler için kitaptaki sohbetlerin tamamının videoları çeşitli sitelerde mevcut. Bu kitap sonrasında 2 farklı Nureddin Yıldız kitabı daha sipariş ettim. Bir süre kendisini okumaya devam etmeyi düşünüyorum. İyi okumalar.
Din
Hacı Bayram SohbetleriNureddin Yıldız · Tahlil Yayınları · 2015132 okunma